2012. július 24., kedd

napok felett, idők alatt;

teljesen elszaladt velem megint az idő, pedig fontos dolgok történtek ám; megvan az álomlakás és kicsit végre hűvös van és nyakamon a költözés, a bird, a ábel, nolácska, na és az új álomtelefonom, amivel széjjelinstagramoltam az agyamat és nemsokára talán még telefonról is fogok blogolni, ha találok lopható wifit, mert a saját netem azért sajnálom. meg persze lassan angry birds függő leszek, és nem lehet kiszedni a kezemből a készüléket, de csak leszokom majd róla.

itt tartunk jelenleg, nemsokára kezdődik a gyakornoki időm az mtv híradójánál, nagyon félek, bár tudom, hogy nyilván kávét fogok főzni, mint a gyakornokok általában, de nem baj, mert én tényleg szeretem a kávét.
várom az új galériás szobámat a hetedik kerületben, a körfolyosót - sosem laktam körfolyosós házban -, a kovácsoltvas lépcsőkorlátokat és a lent elsuhanó trolikat.


azt hiszem, nagyon hálás lehetek a ábelnek. nem csupán azért, mert egy csodálatos ember, és ennek ellenére pont velem van, hanem mert maximálisan támogat, mellettem áll, és ha elszalad velem a ló, akkor megmondja nekem a frankót. mi vagyunk a nyuszicsalád. 






3 megjegyzés:

Névtelen írta...

milyen telefonod van?:*

esztervirag írta...

sony xperia u :3

Unknown írta...

használd egészséggel a telódat:3