2012. június 20., szerda

esti hagymaleves;

na meg a papucsomba tíz körömmel kapaszkodó nola, és a boldog tudat, hogy ezen a szentséges, csudálatos mai napon sikerült végre letudnom a vizsgaidőszakomat.
na jó, azért titkon rettegek, hogy mi van, ha mégis van egy vizsgám, amiről nem tudok, vagy elfelejtettem valamit, ez már ilyen utánpara, ha már az előpara most sem tette nálam tiszteletét.

elborzadva fedeztem fel, hogy régi blogomat - melyet azért kellett otthagynom, mert a végén már szerkeszteni sem tudtam, akárhány gépről és akárhány böngészővel próbálkoztam - megtisztelték valami gagyi, műanyag kék fénnyel villódzó travianos hirdetéssel, melytől szó szerint a bőr ég az arcomon. sajnos nem tudom eltüntetni, örülök, hogy a rendszer legalább profitál belőlem, ha már ott is hagytam őket kábé három hónapja.

a vizsgaidőszak nyári élete kezdetét jelenti. azt, hogy a wargával most már tényleg az lesz, hogy találkozunk és kávézunk és talán még strandolunk is. átmegyünk egymáshoz, és misfitsezünk meg pretty little liarst nézünk, amitől nekünk nagyon jó lesz. esetenként leisszuk magunkat pezsgővel, és pattogatott kukoricával dobálózunk majd. eldöntöttem!
és persze erőbedobással nyomatom a masnit, amit sikerült eddig elhanyagolnom. már bele se merek nézni, attól félek, nem tudom felvenni a fonalat...
ésésés ábellel is még többet leszünk. ma vettünk nekem a há meg emben a gyerekosztályon {hol máshol? de most komolyan} tizenhárom-tizennégy évesekre méretezett magasderekú fekete nadrágot ingyenövvel, aztán ettünk, és nemsokára megyek át hozzá, és ő tanulni fog, én meg pll-t nézek.

munkát is keresek, ezerrel. szóval, aki szeretné és hajlandó nézni a pofámat a nyáron, illetve még fizetni is érte, az nyugodtan írjon nekem. van ám cv-m is, meg minden. könyörgöm!

majd megyünk nyaralni is. csak még nem tudjuk, hová megyünk, meg mikor, meg lesz-e rá keretünk a majd emgkeresett millió dollárunkból.

de írni fogok, nyugi. többet, többször.
most végre fellélegezhetek, kinyújtózhatom, és nyugi van, legalább tizenkét órán keresztül.



és most megeszem a hagymalevest.
pirított kenyérkockával.

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Diákmunka szövetkezetes munka nem jó?

Unknown írta...

nem dolgoznal ujra a zapornal?

esztervirag írta...

pesten vagyok, a zápor meg szegeden van :) @kakaotittam - találtam olyat is, de leginkább fix állást szeretnék.